Hej Sveids alla nya kollegor

Vi fortsätter att växa!

Året har börjat med en riktig rivstart då i stort sätt varje avdelning på Svensk e-identitet har fått den stora äran att få välkomna nya medarbetare. 

Då vi varken får eller bör ses på kontoren så jobbar vi ständigt med gemenskap och sammanhållning för att på omfamna alla nya kollegor på bästa sätt. Vi är otroligt glad och tacksamma över att vi har möjligheten att växa och bli fler!

– Att jobba på Svensk e-identitet är omväxlande då varje dag bjuder på nya utmaningar och det är ett ständigt lärande för att kunna hjälpa kunder med deras behov av inloggningstjänster och lösningar.
Det är en helt ny bransch för mig men det var också det som lockade mig och det känns verkligen som en framtidsbransch med många möjligheter.
Jag slås dagligen av alla kollegors kompetens, engagemang och hängivenhet. Här vill man verkligen kundens bästa! Berättar Mia Eklund, kundansvarig säljare som började hos oss i februari och har tidigare jobbat som säljchef med ansvar för personal och B2B-försäljning på Nordic Entertainment Group AB.

Mia Eklund

Varmt välkomna säger vi till våra åtta nya kollegor!
Utvecklarna Tony Karlsson, Oskar Pedersen och Stefan Lindh.
Ombud/handläggarna Esmeralda Cruz och Emil Fred.
Ekonomiansvarig/CFO Anette Aspegren.
Säljaren Alex Larsson samt Mia Eklund, kundansvarig säljare.