“Här välkomnas det att tänka högt och brett, vilket passar mig perfekt”

Bild på Jenny Viklund

Hej, Jenny heter jag och har precis arbetat min första sommar på marknadsavdelningen här på Svensk e-identitet. Då mina kollegor har välförtjänt semester får jag helt enkelt göra den här lilla intervjun med mig själv! 

Jag är en 32 årig tvåbarnsmamma som nu har fått äran att visa vad jag kan om marknadsföring i det lilla trevliga marknadsteamet på Svensk e-identitet. Tidigare har jag arbetat mycket med webb och formgivning på bland annat Uppsala kommun och hos en kedja som säljer braskaminer. När jag inte jobbar eller är ute och hänger på lekplatser så rider jag gärna och har precis hittat en ny hobby, nämligen att sy.

Vad är din primära arbetsuppgift?

Det du som besökare märker av mina arbetsuppgifter är bland annat innehållet på vår hemsida och framför allt våra nyheter som publiceras. Nyheterna skrivs ofta utifrån något som våra andra avdelningar har gjort extra bra, till exempel ett samarbete, en stor försäljning eller något annat kul som behöver uppmärksammas. Annars skickar jag ut nyhetsbrev, uppdaterar våra sociala medier och gör olika rapporter. 

Vad är det bästa med att jobba på Svensk e-identitet?

Kreativiteten! Här välkomnas det att tänka högt och brett, vilket passar mig perfekt. Att en liten idé från vem som helst av oss kan bli en hel kampanj, det är häftigt. 

Om du skulle rekommendera Svensk e-identitet som arbetsplats vad skulle du lyfta fram då?

Att alla får en att känna sig välkommen! Trots att jag har mest arbetat hemifrån under den här första tiden så känner jag mig som en i gänget. Så nu ser jag fram emot en höst där vi förhoppningsvis kan spendera mer tid tillsammans inne på kontoret.

Jenny Viklund
Marknadskommunikatör på Svensk e-identitet

Fler nyheter