Vi söker nu en DevOps Engineer

Vi växer som bolag och har lite för mycket att göra. Lyxigt och kul! Men därför behöver vi din hjälp då vi vill utöka vårt utvecklingsteam med en hungrig och energifylld kollega som får oss att fortsätta vår tillväxtresa. 

Din nya roll som DevOps Engineer

Som DevOps Engineer kommer du framför allt lägga fokus på att drifta och uppdatera våra miljöer. Genom ett nära samarbete med vår utvecklingsavdelning, tekniskt ansvarig och övrig IT-personal säkerställer du att organisationen är informerad om driftsmiljön för att upprätthålla Svensk e-identitets SLA.

I snart ett decennium har vi utvecklat en tung produktportfölj som fortsätter växa. Idag består den av ett fyrtiotal tjänster som stödjer fem miljoner inloggningar varje månad. Därmed hjälper vi ett tusental kunder hos kommuner, vårdgivare, företag, systemleverantörer, myndigheter, lärosäten och många andra att kunna effektivisera sina verksamheter, följa allt mer skärpta lagkrav och underlätta för sina användare och kunder.

Dina ansvarsområden blir:

 • Definiera och implementera moderna container och moln lösningar

 • Utveckla och förbättra vår CI/CD pipeline

 • Samarbeta med utvecklare och organisation för att designa säkra och skalbara tjänster

 • Analysera, utveckla och testa befintliga lösningar

Placering är normalt sett på något av våra härliga kontor i Uppsala eller Göteborg – välj det som passar dig bäst!

Vem är du?

Som person tror vi att du är nyfiken, kreativ och har en vilja att utveckla och effektivisera våra tjänster och miljöer. Du är självgående med stort driv och samtidigt en bra lagspelare som vill lära dig mer om olika tekniker och större IT-miljöer. Du har lätt för att diskutera lösningar och göra dig förstådd hos dina kollegor samt löser problem på egen hand samtidigt som du iakttar resten av organisationens behov.

Vi arbetar idag med följande tekniker så du skall vara kunnig inom:

 • Container och Orchestration: Kubernetes, Docker

 • Cloud: AWS, Azure

 • Databaser: mySQL, PostgreSQL, Redis

 • CI/CD: Bitbucket Pipelines

Med punkterna ovan som bakgrund tror vi att du…

 • Har flerårig erfarenhet av Containerization (Kubernetes, AWS, Docker) samt molnplattformar (AWS) på produktionsnivå

 • Är väl insatt i kluster-arkitektur

 • Har en genuin förmåga att lösa problem i t.ex. Kubernetes och AWS med kringliggande tjänster som t.ex. Redis.

Hur är det att jobba här?

I stället för att lova guld och gröna skogar frågade vi Hjalmar som är tekniskt ansvarig på IT om varför han trivs hos oss:

“När jag först började här var det ibland lite röriga arbetsdagar då jag var mer allt-i-allo. Nu är det betydligt mer strukturerat då vi jobbar med ett antal specifika uppgifter i veckan och kan fokusera på det. Det är en bra arbetsbelastning och en avslappnad stämning där vi jobbar tillsammans mot samma mål.”

Ansök nu!

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Svensk e-identitet! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag så vänta inte med att ansöka! Vi ser fram emot att höra av dig!

Vilka är vi på Svensk e-identitet? 

Vi ser till att du är du! Svensk e-identitet AB är ett expansivt bolag med kontor i Uppsala och Göteborg. Vi är idag drygt 40 personer som jobbar med inloggningslösningar för alla typer av kunder, branscher och system i kommuner, landsting och privata företag i hela Sverige. Vi erbjuder också som landets största aktör heltäckande ombudstjänster för HSA och SITHS. Sedan 2017 är vi en del av Visma-koncernen men är vårt eget bolag och ett tight och härligt gäng som levererar produkter och tjänster i världsklass!

Fler nyheter