Det är roligt att gå till jobbet

William Blomquist

William har jobbat på Svensk e-identitet i två år och beskrivs av sina kollegor som en kille med mycket humor. Han får i sig cirka fyra koppar kaffe om dagen och ser oftast till att få in ett träningspass på lunchen. William jobbar som kundansvarig, en titel som även går att beskriva som säljande projektledare här på Svensk e-identitet. Hans främsta uppgift är att se kundens behov och uppfylla de behoven med hjälp av utveckling och även leverans.

Kan du berätta lite mer om vad din roll innebär?

– Jag skulle beskriva min roll som en säljande projektledare för det ligger väldigt mycket projektledning i det jag gör. Vi syr ihop leveransen med vår leveransavdelning och försöker synka ihop det med den systemleverantören som kunden vill komma åt. Vi vill även synka ihop det med kundens behov. Sen får man se till att alla parterna får den informationen som dom behöver och att alla återkopplar. Det blir oftast att man får vara den som drar i alla hela tiden för att få leveransen gjord. Vi sköter mycket kundkontakt men i många fall så sköter vi även leverans med systemleverantörer innan allt går till vår leveransavdelning för att levereras.

Vad är det bästa med att jobba på Svensk e-identitet?

– Det kanske låter lite klyschigt att säga detta men Svensk e-identitet är en arbetsplats med otroligt högt i tak. Alla har rätt att säga och tycka vad man vill. Och det bästa är att man får gehör för de förslag och idéer man kommer med.

Om du skulle rekommendera Svensk e-identitet som arbetsplats vad skulle du lyfta fram då?

– Jag skulle rekommendera Svensk e-identitet för att det är en väldigt rolig arbetsplats och vi är ett gäng som har väldigt kul tillsammans. Som jag nämnde tidigare så är det en arbetsplats med högt i tak och alla får sin röst hörd. Finns inte mycket mer att säga än att det är väldigt roligt att gå till jobbet.

William Blomquist
Kundansvarig på Svensk e-identitet

Fler nyheter