Är du marknadskommunikatör?

Bild på ett barn med en kikare

Är du marknadsförare och proffs på det digitala – och på att skriva? Skulle det här kunna vara ditt personliga brev? Bra! Då är det bara CV:t kvar. Sök dig till en riktigt trevlig arbetsplats och marknadsgäng här!

”Hej Svensk e-identitet!

Jag letar efter en trevlig arbetsplats i ett entreprenöriellt och expansivt IT-bolag med lagom många, typ 40 kollegor inom IT, gärna med fokus på inloggningsteknik och -support, i centrala Uppsala. Må så vara att det är ett föräldravikariat men när det verkar vara stor chans till förlängning så får det vara ok.

Själv är jag en prestigelös, social och utbildad marknadskommunikatör som är en extra fena på det digitala inklusive MA och som tycker att inhouseproduktion är något av det roligaste man kan jobba med i vår bransch. Även om marknadsstrategier och -planering är viktigt där jag gärna är med och bollar idéer gillar jag kanske mest av allt att följa upp, analysera och dra slutsatser av resultaten. Fast mest av allt trivs jag ändå allra bäst när jag aktivt får hitta, SEO- och målgruppsanpassa, skriva och publicera relevant content på hemsida, i sociala medier och i MA-systemet. När jag dessutom får chansen att koordinera marknadsinsatser som exempelvis mässor eller kampanjer mår jag som allra bäst på jobbet.

Om jag även som grädde på moset när den här eländiga pandemin är över får teama och fika med ett trevligt gäng, tillgång till förmåner i kollektivavtal, gymkort och möjlighet att vara delaktig i vad som händer på firman – då har jag hittat mitt drömjobb!”